11 Şubat 2020 Salı

LİNK KISALT PARA KAZAN

Link kısaltarak gerçekten çok güzel paralar kazanabilirsiniz. Önceden ben bu sistemi kullanmıyordum fazla kazandırmaz diye fakat gerçekten üzerinde günde 1 saatlik çalışmayla hatta çalışmaya bile gerek yok paylaşacağınız her linki burada kısaltarak paylaşın 1.000 tık başına 25-30 tl arası para kazanabilirsiniz.
 
Düşünsenize 1 link paylaşıyosunuz ve 1 ayda bu linke 10 bin tıklama geliyor. Toplam 300-400 tl para yapar. Bide bu link sayısını 50-100 hatta 500'e çıkarttığınızı ve her linkiniz de ayda ortalama 1000 tıklandığını düşünürseniz gerçekten bu işi ömür boyu bile yapabilirsiniz. 
Ödemeler aşağıdaki vereceğim sitelere göre değişiklik gösterir lakin hepsi güvenilirdir. Benimde sitelerim de kullandığım link kısaltma servisleridir ve güzel para kazanıyorum çok şükür. İsterseniz sizde kazanabilirsiniz diye bu yazıyı sizlerle paylaşıyorum...

Linklere Tıklanması Nasıl Sağlanır? Püf Noktalar!

Bu işten para kazanmak istiyorsanız linklerinize bol bol tıklanma almanız gerekiyor. Aksi taktirde kayda değer kazançlar elde etmek mümkün değil.
Nasıl daha fazla tıklanma alacağınız konusunda biraz kafa patlatmanız ve yaratıcı fikirler ortaya koymanız gerekiyor. Sizlere birkaç öneri verebilirim.
  • İndirme siteniz varsa buradaki indirme linklerini kısaltarak insanlarla paylaşabilirsiniz.
  • Youtube üzerinde yayınlar yapıyorsanız açıklama kısmına koyduğunuz linkleri kısaltabilir böylece para kazanabilirsiniz.
  • Forum sitelerinde popüler olacak konular oluşturup paylaşacağınız linkleri kısaltma servisinden geçirebilirsiniz.
  • Paylaşacağınız linki bir sitede kısaltın. Sonrasında bu kısalttığınız linki alıp onu da başka bir sitede kısaltın. Böylece kullanıcılar linke giderken her iki siteden de para kazanabilirsiniz.

PARA KAZANDIRAN LİNK KISALTMA SİTELERİ

Link kısalt para kazan fırsatı sağlayan en popüler 7 web sitesi.

1. TR.LINK

Türkiye’de en çok kullanılan para kazandıran link kısaltma servisleri arasında yer alıyor. Sistemde linklerinizi kısaltabiliyor ve bu linklerde yer alan GEÇİŞ bölümünü geçen her bin kişi başına para kazanıyorsunuz. Linke tıklayan kullanıcının ülkesine göre değişmekle birlikte, her bin tıklamaya yaklaşık 3 Dolar ödeme alabiliyorsunuz. Sistemde 30 TL’yi geçen herkes ödeme talep edebiliyor ve bu ödemeler genellikle birkaç gün içerisinde hesabınıza aktarılıyor.TRLink’e üye olmak ve link kısaltmaya başlamak tamamen ücretsiz.


2. WON.PE

Para kazandıran link kısaltma siteleri arasında yer alan Wonpe tamamen Türkçe olarak hizmet veriyor. Platforma kayıt olmak, linkleri kısaltmaya başlamak için bir ücret ödemenize ihtiyaç bulunmuyor. Yalnızca basit bir kayıt formunu doldurup anında para kazanmaya başlayabiliyorsunuz. Wonpe’de Türkiye’den gelen ziyaretçi tıklamaları için her bin tıklama 1 Euro civarında gelir elde edebiliyorsunuz.


3. TL.TC

Türkçe olarak hizmet veren link kısaltma servisleri arasında yer alan TLTC, bu sektörde en çok tanınan platformlar arasında yer alıyor. TLTC’de tüm dünyadan gelen ziyaretçiler için yayıncı oranları sabit olarak 3 TL seviyesinde bulunuyor. TLTC’nin günümüzde 3 milyona yakın yayıncısı bulunuyor. TLTC’de ödemeler banka hesabınıza direkt transfer gibi onlarca farklı şekilde yapılabiliyor.


4. BCVC

Dünyanın en çok kullanılan link kısaltma servisleri arasında yer alan BCVC, Türkiye’de de yüz binlerin üzerinde yayıncıya sahip. Yüksek ödeme rakamlarına sahip olan BCVC’de Türkiye’den gelen ziyaretçiler için 2.5 Dolar civarında ödeme yapılıyor.
BCVC’de tamamen İngilizce olarak hizmet veriyor olsa da destek ekibinde Türkçe bilen personeller de Türkiye’den çalışan yayıncılara yardımcı oluyor. Ancak BCVC’nin en büyük sorunu ise ödemeleri Paypal üzerinden gerçekleştirmesi. Paypal, mevcut durumda Türkiye’de kapalı, bu nedenle bu ödemeleri almak için Paypal hesabına sahip birine ihtiyacınız olacak.Lakin Paypal dışında da ödemeler mevcut içiniz rahat olsun :) ...
BCVC, tüm dünyada 2012 yılından itibaren ödeme yapmakta olup, güvenilirdir.

Siteyi incelemek ve kayıt olmak için tıkla...


5. SHRINKEARN

Arabistan merkezli bir link kısaltma servisi olan Shrinkearn, Türkiye’den gelen tıklamalara da ortalama olarak bin tıklama için 8 Dolar ödeme yapıyor. Zaman zaman tıklamaları düşük hesapladığı yönünde şikayetler gelse de, düzenli ödeme yapan güvenilir bir platform. Alternatif olarak değerlendirilebilir.Benimde sık kullandığım bir link kısaltma sitesi...

Siteyi incelemek ve kayıt olmak için tıkla...


6. Ad.fly

Son dönemde Avrupa’da en çok kullanılan link kısaltma siteleri arasında yer alıyor. Uiz.io aracılığıyla bin gösterime ortalama 5 Dolar kazanabilirsiniz. üstelik UIZIO’da ödemeleri Bitcoin üzerinden de alabiliyorsunuz.



ÖNEMLİ NOT: Bit.ly, Tinurl, Goo.gl gibi popüler link kısaltma servisleri para kazandırmamaktadır. Yalnızca hizmet odaklıdırlar ve reklam bulunmaz.



banner
Previous Post
Next Post

0 yorum: